Eu am preferat să opăresc cartofii inainte de a-i da la cuptor, pentru că ies mai pufoși, nu intră uleiul în ei și se fac mult mai repede.

Așadar, după ce curățăm cartofii și îi spălăm. îi tăiem și îi punem pentru câteva minute în apă clocotită. Ii clătim cu apă rece, îi punem la scurs .
Cât timp se scurg, pregatim pane-ul: amestecăm o mână de mălai cu sare, piper, boia,. După gust, mai putem pune praf de usturoi, cimbru etc.
Stropim cartofii cu ulei și îi trecem prin mălai.
Eu i-am pus în tava de aragaz, pe hârtie de copt.
Îi punem în cuptorul încins până se rumenesc un pic.

Du-te mai bine cartofi! Felicitări Îmi place şi pupici !!!!!!
RăspundețiȘtergere(Vaya patatas más buenas!!!
Me encantan
Felicidades y besitos!!!!!!)