marți, 17 martie 2009

Oua umplute in sos de iaurt

10 oua fierte tari, o cutie de iaurt, o cana de maioneza, un castravete marinat (sau cateva masline negre), mustar, 4 linguri de parmezan (cascaval) ras, patrunjel verde, sare, piper.
Ouale curate se taie in jumatate, pe lungime.
Zdrobim galbenusurile, le amesteca, cu putin mustar, sare, piper, cascaval, castravetele sai maslinele taiate foarte marunt, omogenizam cu putina maioneza.
Sosul il facem din maioneza si iaurt, amestecat cu patrunjel verde tocat; il punem pe un platouu si deasupra asezam ouale. Sau umplem ouale, le punem pe un platou si turnam sosul peste ele. Dam la rece.

Un comentariu:

  1. Cu siguranta aceasta reteta nu va lipsi de pe masa de Paste !!!
    Ma bucur ca v-am intilnit. Aveti retete extraordinare !

    RăspundețiȘtergere