duminică, 20 septembrie 2009

Sos (dip) aromat cu gogosari copti si branza


Ingrediente: 2 gogosari mari (sau ardei roşii), 2 linguri de usturoi tocat, 1 / 4 pahar cu frunze de busuioc proaspete, 3 linguri de ulei de măsline extravirgin, o ceasca de brânza rasă, 4 linguri de unt, sare şi piper după gust.
Coacem ardeii si ii curatam de coaja si de seminţe, apoi ii taiem în bucăţi mici.
Într-o tigaie se amestecă ardeii cu usturoi, busuioc si 3 linguri de ulei de măsline si ii sotam  la foc mediu, timp de 10 minute; astfel aromele se amestecă.
Mixam totul pana ce obtinem un piure; reîncălzim pana la fierbere si adaugam jumătate din brânză; amestecăm până se topeşte. Se adaugă unt, sare şi piper după gust. Fierbem timp de 5 minute.

3 comentarii:

  1. DACA ITI FACE PLACERE , TI-AM OFERIT UN PREMIU LA MINE PE BLOG!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multa sanatate, fericire in suflet, liniste in casa si multe impliniri in anul care vine, alaturi de cei dragi.
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere