Ingrediente:
2 vinete de mărime medie; 4 linguri cu ulei, o ceapă, chimen, chilli sau boia, sare, o cană iaurt natural, frunze de mentă.
Folosim vinete coapte, ca la salata de vinete clasică.
Calim ceapa tocată in ulei, 1-2 minute, împreună cu chimenul. Adăugăm pudra de chilli, sarea, iaurtul și mentă tocată și omogenizăm repede.
Punem și vinetele scurse și tocate și le sotăm cam 5-7 minute, până ce scade lichidul.
Punem pe un platou și ornăm cu fruze de mentă.
Îmi place vânătă. Nu am stiut reteta, dar are foarte bună imagine Felicitări şi pupici!
RăspundețiȘtergere(Me gusta la berenjena.
No conocía la receta pero tiene muy buena imagen
Felicidades y besitos!!)
Da, mi s-a părut interesantă, dar incă nu am făcut-o.
RăspundețiȘtergereNu stiam ca vanata merge condimentata cu menta...O sa incerc si eu...
RăspundețiȘtergere