Ingrediente:
4 mere, 2 oua, 2 linguri zahar, 2-3 linguri de făină, zahar vanilat, scorțișoară, sare, 1 pahar ulei.
Merele curățate se rad prin răzătoarea mare, se amesteca cu puțin zahăr - depinde de cât sunt de acre merele, cu ouăle batute un pic și puțină făină.
Rezultă o compoziție ca de clătite, dar groasă.
Cu lingura punem chiftelele în ulei încins, le prajim pe ambeel părți șidupă ce le scoate, le pudrăm cuzahăr.
Sunt aromate și gustoase.
Tiene una pinta estupenda.
RăspundețiȘtergereMe puedo llevar una prueba para el camino???
Besitos!!!!!!!!!!!!!
buna, esti de acord cu un schimb de link ? eu deja te-am adaugat in blogroll ;)) multumesc
RăspundețiȘtergerewww.retete-bune.net
Da, cu placere, Maria!
RăspundețiȘtergereDesisalva, și eu am facut la fel.
RăspundețiȘtergere