porumb congelat
1 ceapa medie tocată
1 legatura de telina, cuburi
1 ardei gras sau gogoșar, cuburi
înlocuitor de ou, echivalent cu 1 ou - Ener-G

2 lingurite praf de copt
1.5 cana de faina
Sos Tabasco
sare si piper
ulei vegetal pentru prajit
Sosul:
1 / 4 ceasca de muştar (picant sau periodice)
1 / 4 cana ketchup sau pasta de tomate
zahăr
Tăiaţi legumele în cuburi mici. Amestecaţi cu substitutul de ou, fain, praful de copt si condimente, cu apă, pentru a forma un aluat destul de ferm.
Combinați toate ingredientele, inclusiv porumbul, şi lasațisă se odihnească timp de 15 minute.
Se prăjește în ulei fierbinte, punând cu lingura, dar lasând distanță între ele. Se prăjesc pe ambele părţi pana se rumenesc.
Se servesc cu sos. Dacă nu găsiți o maionează bună, puteți face sosul fără, punînd în loc un pic de ulei
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu