sâmbătă, 24 martie 2012

Seitan prăjit cu ardei

Ingrediente
2 cesti (aproximativ  450 g) cuburi de Seitan sau bucăţi de soia texturată și rehidratată
2 ardei grași roșii
2 ardei mari galbeni
 ulei de măsline
1 / 4 pahar arpagic sau ceapă tocată

Sos de usturoi :
6 căţei de usturoi, zdrobiți
1 lingură ulei de măsline
1 cană de apă
2 linguri sos de soia
 boia de ardei
piper negru

* Preincalzeste cuptorul.
Se taie ardeii în jumătăţi sau sferturi.
Se pune Seitanul si ardeii grasi într-o tăviță adâncă, pentru coacere, şi se toarnă un strat subtire de ulei de măsline.
Pentru a pregăti sosul, combină usturoi, ulei de măsline, apă, sos de soia, boia de ardei si piper negru, intr-un blender.
Se pune vasul cu ardei în cuptor şi se coace, stropind din când în când cu sos. Continuaţi să coaceți până când ardeii sunt moi şi Seitanul este crocant (20 - 30 minute).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu