vineri, 31 august 2012

Supă marocană cu năut și spanac - vegan

 ulei de măsline
1 ceapa
3 căţei de usturoi
1/4  linguriţă scorţişoară
1/4  linguriţă de chimen
puțin piper roşu
1/4 lingurita boia de ardei dulce
1 roșie
năut conservă, bine drenat şi clătit
supă de legume
1/2 linguriţă de zahăr
sare
piper negru macinat
1 (buchețel de spanac

Se încălzeşte ulei de măsline într-o oală mare . Se adaugă ceapa si usturoi si sotăm -ceapă să fie translucidă;
Adauga condimente şi sotează. Se adaugă roşii, năut, supă şi zahăr, sare şi piper proaspăt . Amestecati bine.
Năutul ar trebui să fie doar acoperit cu lichid. Î
Se fierbe timp de 45 de minute.
Se mixează.
Se pun bucăți de spanac şi lăsaţi-l pînă e ofilit, oar câteva minute.
Serveste supa stropită cu ulei de măsline virgin, dacă doriţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu