Aluat: 250 g unt, 450 g faina, 4 linguri de apa rece, sare.
Umplutura: 2 gogosari, 2 cepe, o cutie ciuperci, 4 oua, brinza rasa, o cutie smintina
Facem aluatul amestecand bine toate ingredientele si apoi il punem in tava unsa.
Se coace 5-10 min.
Gogosarii, ceapa si ciupercile se toaca sau se taie felii si se pun peste aluat.
Smintina se amesteca cu ouale, apoi cu brinza rasa, sare, piper si se toarna deasupra.
Se pune la cuptor circa 30 de minute.
Se pot face si tarte mai mici.
Etichete
Retete vegetariene
(117)
Retete de post
(112)
Retete ovo-lacto-vegetariane
(109)
Mancare
(83)
Retete de slabit
(64)
Salate
(49)
Vegan
(46)
Gustari
(32)
X - Cartofi
(28)
X - Ciuperci
(28)
Deserturi
(23)
X - Oua
(21)
X - Branza
(19)
X - Rosii
(19)
x - Legume diverse
(19)
Supe/ciorbe
(18)
X- Vinete
(18)
Garnituri
(17)
hrana vie
(17)
X - Ardei
(16)
X - Dovlecei
(16)
x - Orez
(16)
X - Varza
(13)
Patiserie
(12)
X - Morcovi
(12)
X - Conopida
(11)
X - Soia
(11)
X - Sfecla rosie
(10)
Sosuri
(8)
X - Mere
(8)
X - Spanac
(8)
X - Fasole verde
(7)
X - Mazare
(7)
X - Telina
(7)
X - Fasole boabe
(6)
X - Paste fainoase
(6)
Sfaturi/Informații
(5)
X - Iaurt
(5)
X - Naut
(5)
X - Smantana
(5)
Condimente
(4)
X - Linte
(4)
X - Brocoli
(3)
X - Fructe
(3)
X - Gulii
(3)
X - Inlocuitori de ouă
(3)
X - Malai
(3)
Conserve
(2)
Decoratiuni
(2)
Kefir
(2)
Preparate lactate de casa
(2)
Seitan
(2)
Soia
(2)
X - Banane
(2)
X - Bulgur
(2)
X - Ceapa
(2)
X - Dovleac
(2)
X - Grâu
(2)
X - Paine
(2)
X - Porumb
(2)
X - Păpădie
(2)
X - Tofu
(2)
x - loboda
(2)
Făina
(1)
Lămâi
(1)
Video
(1)
X - Castraveti
(1)
X - Căpșune
(1)
X - Făină
(1)
X - Griș
(1)
X - Hrean
(1)
X - Năut
(1)
X - Patrunjel
(1)
X - Praz
(1)
X - Prune
(1)
X - Ridichi
(1)
X - Salată verde
(1)
X - Semințe de in
(1)
X - Smochine
(1)
X - Tărâțe
(1)
X - Usturoi
(1)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Imi plac tartele...iar reteta ta pare tare interesanta!
RăspundețiȘtergereo zi frumoasa!
Violeta, multumesc pentru vizita.
RăspundețiȘtergere