miercuri, 10 august 2011

Gogoși din cartofi

Se face o maia din drojdie - 25 g, amestecată cu apă și făină. După ce crește, se pun 500 g cartofi fierți în coajă și pasați, 1 ou, făină cât cuprinde. Aluatul va fi mai moale. Se lasă la crescut 30 min., apoi se se întinde o foaie groasă din care se taie gogoșile.Se prăjesc pe ambele părți. Se pot umple cu gem sau brânză.

2 comentarii:

  1. Hello,


    We bumped into your blog and we really liked it.
    We would like to add it to the Petitchef.com.

    We would be delighted if you could add your blog to Petitchef so that our users can, as us,
    enjoy it.

    Petitchef is a french based Cooking recipes Portal. Several hundred Blogs are already members
    and benefit from their exposure on Petitchef.com.

    To add your site to the Petitchef family you can use http://en.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form or just go to Petitchef.com and click on "Add your site"

    Best regards,

    petitchef.com

    RăspundețiȘtergere