joi, 10 noiembrie 2011

Tajine cu năut, cartofi dulci şi caise

4  porții:
1 ceapă
4 ciuperci mari
2 cartofi dulci sau dovleac
400 suc de roşii
150 g roşii cherry, tăiate în jumătate
400 g năut fiert
1 linguriţă de bulion
1 linguriţă coriandru
1 lingură scorţişoară
1 / 2 linguriţă de chimen
1 / pulbere de usturoi
1 priză pulbere ardei iuti
 200 ml de supă de legume
câteva caise
ulei

Se taie ceapa, ciupercile, rosiile cherry, caisele şi cartofii dulci îtăiați în bucăţi mici.

Pune într- tigaie ulei, ciupercile şi ceapa, pentru câteva minute la foc mare. Se adaugă apă, să se inmoaie, iar când a scăzut totul se amestecă cu celelalte ingrediente și se dă totul la cuptor, în vas de lut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu