Într-o cratiţă se sotează 2 cepe cu ulei până când ceapa devine moale, dar nu maro.
Se adaugă:
4 Morcovi, felii
4 ardei verzii tăiați în sferturi
3 cesti de apa
sos de tomate
Sare
ghimbir
Se fierb timp de 10 minute, acoperit.
Se adaugă 4 cartofi tăiaţi în felii groase.
Punem după 15 minute și 2 tomate decojite și tăiate în cuburi și cîteva fruze de varză, tocate.
Se presară cu sare şi piper.
Se fierb până sunt pătrunse legumele, se condimentează.
Etichete
Retete vegetariene
(117)
Retete de post
(112)
Retete ovo-lacto-vegetariane
(109)
Mancare
(83)
Retete de slabit
(64)
Salate
(49)
Vegan
(46)
Gustari
(32)
X - Cartofi
(28)
X - Ciuperci
(28)
Deserturi
(23)
X - Oua
(21)
X - Branza
(19)
X - Rosii
(19)
x - Legume diverse
(19)
Supe/ciorbe
(18)
X- Vinete
(18)
Garnituri
(17)
hrana vie
(17)
X - Ardei
(16)
X - Dovlecei
(16)
x - Orez
(16)
X - Varza
(13)
Patiserie
(12)
X - Morcovi
(12)
X - Conopida
(11)
X - Soia
(11)
X - Sfecla rosie
(10)
Sosuri
(8)
X - Mere
(8)
X - Spanac
(8)
X - Fasole verde
(7)
X - Mazare
(7)
X - Telina
(7)
X - Fasole boabe
(6)
X - Paste fainoase
(6)
Sfaturi/Informații
(5)
X - Iaurt
(5)
X - Naut
(5)
X - Smantana
(5)
Condimente
(4)
X - Linte
(4)
X - Brocoli
(3)
X - Fructe
(3)
X - Gulii
(3)
X - Inlocuitori de ouă
(3)
X - Malai
(3)
Conserve
(2)
Decoratiuni
(2)
Kefir
(2)
Preparate lactate de casa
(2)
Seitan
(2)
Soia
(2)
X - Banane
(2)
X - Bulgur
(2)
X - Ceapa
(2)
X - Dovleac
(2)
X - Grâu
(2)
X - Paine
(2)
X - Porumb
(2)
X - Păpădie
(2)
X - Tofu
(2)
x - loboda
(2)
Făina
(1)
Lămâi
(1)
Video
(1)
X - Castraveti
(1)
X - Căpșune
(1)
X - Făină
(1)
X - Griș
(1)
X - Hrean
(1)
X - Năut
(1)
X - Patrunjel
(1)
X - Praz
(1)
X - Prune
(1)
X - Ridichi
(1)
X - Salată verde
(1)
X - Semințe de in
(1)
X - Smochine
(1)
X - Tărâțe
(1)
X - Usturoi
(1)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu