Ingrediente
1 -2 cepe
2 linguri ulei
3 căţei de usturoi
un strop de scortisoara
o frunză de dafin
curcumă
sare
1 cana de orez
2 cesti de apa
1/3 ceaşcă de nucă de cocos
stafide
Sotăm ceapa în ulei, cu ierburi şi condimente. Atunci când e translucidă se adaugă orez, apă şi nuca de cocos. Se fierbe acoperit. Se fierbe până se face orezul, se pun câteva stafide.
Etichete
Retete vegetariene
(117)
Retete de post
(112)
Retete ovo-lacto-vegetariane
(109)
Mancare
(83)
Retete de slabit
(64)
Salate
(49)
Vegan
(46)
Gustari
(32)
X - Cartofi
(28)
X - Ciuperci
(28)
Deserturi
(23)
X - Oua
(21)
X - Branza
(19)
X - Rosii
(19)
x - Legume diverse
(19)
Supe/ciorbe
(18)
X- Vinete
(18)
Garnituri
(17)
hrana vie
(17)
X - Ardei
(16)
X - Dovlecei
(16)
x - Orez
(16)
X - Varza
(13)
Patiserie
(12)
X - Morcovi
(12)
X - Conopida
(11)
X - Soia
(11)
X - Sfecla rosie
(10)
Sosuri
(8)
X - Mere
(8)
X - Spanac
(8)
X - Fasole verde
(7)
X - Mazare
(7)
X - Telina
(7)
X - Fasole boabe
(6)
X - Paste fainoase
(6)
Sfaturi/Informații
(5)
X - Iaurt
(5)
X - Naut
(5)
X - Smantana
(5)
Condimente
(4)
X - Linte
(4)
X - Brocoli
(3)
X - Fructe
(3)
X - Gulii
(3)
X - Inlocuitori de ouă
(3)
X - Malai
(3)
Conserve
(2)
Decoratiuni
(2)
Kefir
(2)
Preparate lactate de casa
(2)
Seitan
(2)
Soia
(2)
X - Banane
(2)
X - Bulgur
(2)
X - Ceapa
(2)
X - Dovleac
(2)
X - Grâu
(2)
X - Paine
(2)
X - Porumb
(2)
X - Păpădie
(2)
X - Tofu
(2)
x - loboda
(2)
Făina
(1)
Lămâi
(1)
Video
(1)
X - Castraveti
(1)
X - Căpșune
(1)
X - Făină
(1)
X - Griș
(1)
X - Hrean
(1)
X - Năut
(1)
X - Patrunjel
(1)
X - Praz
(1)
X - Prune
(1)
X - Ridichi
(1)
X - Salată verde
(1)
X - Semințe de in
(1)
X - Smochine
(1)
X - Tărâțe
(1)
X - Usturoi
(1)
miercuri, 18 ianuarie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu