sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Supă rece de morcovi (marocană)

2 linguri ulei
1 / 2 ceaşcă de ceapă tocată
2 lingurite curry pudra
1 / 4 linguriţă coriandru
1 / 4 linguriţă de cardamom
1 / 4 linguriţă de scorţişoară
4 căni de morcovi tocați
4 cesti de supa de legume
1 / 2 pahar de iaurt simplu de soia
mentă proaspătă

Într-o cratiţă mare, se se pune uleiul și ceapa și o călim la foc mediu pana e moale, aproximativ 2 minute.
Adaugam curry pulbere, coriandru, şi cardamom; amestecând timp de 1 minut.
Adaugam morcovii şi supă de legume.
Se fierbe pe foc mare. Se reduce focul şi se acoperă, până când morcovii sunt fierți, în aproximativ 20 de minute.
Într-un mixer, facem totul piure.
Se dă la frigider până e rece. Se servește cu  iaurt de soia
Garnisiti cu mentă proaspătă. Se serveşte rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu